Hoe dan?

Een eigen windturbine? BESTWIND maakt het mogelijk, voor (agrarische) bedrijven en particulieren. En ziet u op tegen alle rompslomp? Nergens voor nodig. Wij nemen u zoveel mogelijk werk uit handen. In slechts 5 stappen wordt u eigenaar van een BESTWIND-windturbine, eventueel in combinatie met energieopslag (BESTSTORAGE) en zonnepanelen (BESTSUN):

Stel uw turbine samen

In 5 stappen naar uw turbine

 • Stap 1

  Configurator

  U maakt uw windturbine helemaal naar eigen smaak. Kies uit talrijke kleuren, meerdere masthoogtes en een vaste of tijdelijke fundering. Als u wilt, voorzien we uw turbine van een logo of tekst.

 • Stap 2

  Vrijblijvend offertegesprek

  Op basis van uw gegevens maken we een offerte. We vinden het belangrijk dat u ook echt de juiste keuze maakt. Daarom lichten we de offerte graag toe bij u thuis of in ons BESTWIND Experience Center in Barneveld. We adviseren u en beantwoorden al uw vragen. Natuurlijk is dit gesprek volledig vrijblijvend, zonder verplichtingen.

 • Stap 3

  Vergunning aanvragen

  Om een windturbine te mogen plaatsen, heeft u een kleine vergunning nodig van uw gemeente. Steeds meer gemeenten staan soepel tegenover zulke duurzame oplossingen. Tip: op de website van branchevereniging NWEA (Nederlandse WindEnergie Associatie) staat een checklist voor gemeenten. In sommige gemeentes is in specifieke gevallen zelfs geen vergunning nodig.

 • Stap 4

  Productie

  Uw windturbine maken we in onze werkplaats in Barneveld. U profiteert van dezelfde technieken die de grote windturbines zo rendabel maken, maar dan tegen veel lagere kosten. Zoals bladen die meedraaien. Een eigen weerstation met informatie over windrichting en windsnelheid. En slimme software die het maximale uit de wind haalt. We houden u tijdens het productieproces natuurlijk op de hoogte. En wilt u met eigen ogen zien hoe de bouw van uw windturbine vordert? Neem gerust een kijkje in onze werkplaats!

 • Stap 5

  Plaatsen

  Als de windturbine bijna klaar is, maken we een afspraak voor plaatsing. Tijdens de installatie zorgen wij overal voor. U kunt rustig toekijken hoe wij uw BESTWIND-windturbine klaarmaken en installeren om zo snel mogelijk uw eigen energie te kunnen produceren. 

100% ZEKERHEID
met ons all-in onderhoudscontract

Een BESTWIND-windturbine is gemaakt voor vele jaren energie besparen. Mits goed onderhouden! Ons advies is daarom: kies voor een all-In onderhoudscontract. Dit voorkomt onverwachte onderhouds- en reparatiekosten. Voor een vast bedrag per jaar is alles gedekt.

Natuurlijk kunt u rekenen op de best mogelijke service. BESTWIND is namelijk een initiatief van Bettink Service Team, Nederlands marktleider in het beheer en onderhoud van windturbines.

WAAR WACHT U NOG OP?   configureer uw turbine!