BESTWIND-windturbines zijn ideaal voor (agrarische) bedrijven en particulieren. Dit dankzij de slimme totaaloplossing (windturbine met optioneel een energieopslag en zonnepanelen) en het mooie rendement.

Lees hier wat onze klanten vinden. 

Passende turbines voor smart energy testsite

‘We zochten naar een passende windenergieoplossing voor onze Smart Energy testsite van ACRRES (onderdeel van Wageningen University & Research-WUR) te Lelystad.  De zoektocht naar een kleine windturbine, eindigde bij drie BESTWIND windturbines van elk 10 kW.

De open, meedenkende en proactieve houding zijn de basis geweest voor de samenwerking. Als ACRRES zijn we daarom blij met de drie BESTWIND windturbines. Het is een mooie en waardevolle aanvulling van onze Smart Energy testsite.’

Marcel van der Voort | Wageningen University & Research
3 x 10kW turbine - 10m

Molen met camouflage-look

'Niets is te gek. Dat bleek wel nadat wij BESTWIND hadden gevraagd of ze onze molen ook met een camouflage-look konden leveren.' 'Dat gaan we gewoon regelen', was het antwoord van de mensen van BESTWIND. 'En zo gebeurde. Onze molen draait nu al bijna een jaar naar volle tevredenheid!'

Eigenaar BESTWIND Putten
10kW turbine - 10m

 • Bedrijven

  Windenergie voor uw bedrijf? Dat scheelt energiekosten én biedt u belastingvoordeel. Bovendien straalt uw bedrijf daarmee duurzaamheid uit.
  Slimme zet!

 • Agrarisch

  Energie-neutrale agrarische bedrijven hebben de toekomst. Met de BESTWIND-turbine bespaart u flink op de elektriciteit. U kunt de gegenereerde elektriciteit direct verbruiken op uw bedrijf. 

 • Particulieren

  Steeds meer particulieren kiezen voor windenergie, alleen of samen met buurtgenoten. De BESTWIND-turbine neemt weinig ruimte in en levert een mooi rendement op.

WAAR WACHT U NOG OP?   configureer uw turbine!