BESTWIND Lelystad (3x)

Plaats Lelystad
Sector Bedrijven
Basis Verplaatsbaar
Masthoogte 10 meter
Mastkleur
Gondelkleur
Rotorkleur
Oplevering 2017
Deze drie BESTWIND windturbines leveren een bijdrage aan een project in samenwerking met o.a. Alfen, Bettink Service Team, DNV-GL, Alliander, TU Delft, HAN en WUR.

Passende turbines voor smart energy testsite

‘We zochten naar een passende windenergieoplossing voor onze Smart Energy testsite van ACRRES (onderdeel van Wageningen University & Research-WUR) te Lelystad.  De zoektocht naar een kleine windturbine, eindigde bij drie BESTWIND windturbines van elk 10 kW.

De open, meedenkende en proactieve houding zijn de basis geweest voor de samenwerking. Als ACRRES zijn we daarom blij met de drie BESTWIND windturbines. Het is een mooie en waardevolle aanvulling van onze Smart Energy testsite.’

Marcel van der Voort | Wageningen University & Research
3 x 10kW turbine - 10m

 • Bedrijven

  Windenergie voor uw bedrijf? Dat scheelt energiekosten én biedt u belastingvoordeel. Bovendien straalt uw bedrijf daarmee duurzaamheid uit.
  Slimme zet!

 • Agrarisch

  Energie-neutrale agrarische bedrijven hebben de toekomst. Met de BESTWIND-turbine bespaart u flink op de elektriciteit. U kunt de gegenereerde elektriciteit direct verbruiken op uw bedrijf. 

 • Particulieren

  Steeds meer particulieren kiezen voor windenergie, alleen of samen met buurtgenoten. De BESTWIND-turbine neemt weinig ruimte in en levert een mooi rendement op.