Over windturbine-producent BESTWIND

BESTWIND is een initiatief van Bettink Service Team, specialist in het beheren en onderhouden van windturbines. Het doel: windenergie voor iedereen. Want dat is goedkoper én duurzamer.

Na jarenlang te hebben gewerkt als onderhoudsmonteur voor kleinschalige windturbines, richtte Joop Bettink in 1996 Bettink Service Team op. “We begonnen met het onderhoud aan kleine turbines. Al gauw werden we ook gevraagd voor grotere turbines. Tegenwoordig zijn we in Nederland marktleider in ons vakgebied. Ook zijn we actief in diverse andere landen, zoals Noord-Ierland, Duitsland en Griekenland.”

Daarom BESTWIND

  • Ruim 20 jaar ervaring in windturbines
  • Team van 40 windturbine-specialisten 
  • All-in onderhoud 
  • Monitoring op afstand 
  • Productie in Nederland

Windenergie voor iedereen

Windenergie is een prachtige oplossing. Maar grote windturbines, zoals die in de polder staan, zijn een hele investering. Daarom ontwikkelden we BESTWIND: kleine windturbines van betrouwbare kwaliteit en met een mooi rendement. We realiseerden deze met ruim 20 jaar kennis van turbines en met dezelfde succesvolle technieken als in een grote turbine. Het resultaat: een kleine turbine met een verrassend rendement. Onze turbine voorziet volledige huishoudens, bedrijfspanden en veestallen van elektriciteit. Kortom, met een BESTWIND-turbine wordt u uw eigen energiebaas, levend van de wind.

Duurzame oplossing

“Nederland heeft de ambitie dat in 2020 maar liefst 20% van de energie duurzaam wordt opgewekt. Een flinke opgave. En bovendien: waar begint u? Ons advies is: begin bij uzelf. Windenergie is een 100% duurzame manier van energieopwekking. In combinatie met bijvoorbeeld zonnepanelen draagt u uw steentje bij.”

WAAR WACHT U NOG OP?   configureer uw turbine!